Ranoja

Akulaadija-käiviti Class Booster 350E 30-400Ah pliiakudele

Availability: Laos

Akulaadija-käiviti Class Booster 350E 30-400Ah pliiakudele
Sobib kõigile 12/24V pliiakudele
Akulaadija maksimaalne laadimisvool 20A
Akudele mahtuvusega 12/24V: 30-400Ah
4 laadimisvoolu valikut
Mõõdud: 40x30x64cm
Kaal: 15,5kg
Garantii 1 aasta (eraisikule 2 aastat)
Tarneaeg 1-7 tööpäeva

386,30 

Brändid:
SKU: 297-10-3535

Küsi pakkumist

    Kirjeldus

    Akulaadija-käiviti Class Booster 350E 30-400Ah pliiakudele on vajalik seade, mis ühendab endas nii autoakulaadija kui ka käivitusabi funktsionaalsuse. Selle kasutamise vajadus tuleneb sageli aku tühjenemisest või riketest, mis võivad juhtuda näiteks külma ilmaga, auto pikaajalise seismise ajal või elektrisüsteemide koormamise tagajärjel. Tavapärane olukord on, et auto aku saab ootamatult tühjaks, jättes juhi olukorda, kus sõiduki käivitamine pole võimalik. Akulaadija-käiviti aitab sellistel juhtudel autot kiiresti ja lihtsalt uuesti käivitada.

    Lisaks sellele, et seade tagab kiire käivituse ka madala või tühja aku korral, pakub see ka akulaadimisfunktsiooni, mis aitab pikendada aku eluiga. Seade laeb akut järk-järgult ja turvaliselt, vähendades ülekoormuse või ülekuumenemise riske. See on eriti oluline olukordades, kus aku pole täielikult tühi, kuid vajab pidevat hooldust ja laadimist.

    Akulaadija-käiviti on kasulik mitte ainult autojuhtidele, vaid ka paadihuvilistele, mootorratturitele ja teistele sõidukite omanikele, kelle sõidukitel on sisepõlemismootor. See on ka mugav abivahend maapiirkondades, kus ligipääs autoabi teenustele võib olla keeruline või kulukas.

    Seade on kompaktne ja kergesti transporditav, mis muudab selle hädavajalikuks lisaks tööriistakomplektile autos. Kiire ja usaldusväärne akulaadija-käiviti vähendab ootamatute rikete tekitatud stressi ja tagab muretu sõidu ka keerulistes tingimustes.
    Akulaadija-käiviti Class Booster 350E 30-400Ah pliiakudele

    Class Boost on bränd, mis pakub kvaliteetseid ja võimsaid akulaadijaid ning käivitusabiseadmeid. Class Boost keskendub tipptasemel jõudlusele ja usaldusväärsusele, aidates kasutajatel kiirelt ja efektiivselt lahendada aku ja käivitusega seotud probleeme. Bränd ülesanne on pakkuda uuenduslikke ja kasutajasõbralikke tooteid, mis on mõeldud nii igapäevastele autojuhtidele kui ka professionaalsetele mehhaanikutele. Class viitab kvaliteedile ja usaldusväärsusele, samas kui Boost vihjab kiirele lahendusele, mida nende seadmed suudavad pakkuda aku tühjenemise korral.

    Lisainfo

    Kaal 15,5 kg
    Akulaadija-käiviti Class Booster 350E 30-400Ah pliiakudele
    Sa vaatad: Akulaadija-käiviti Class Booster 350E 30-400Ah pliiakudele 386,30 
    Lisa korvi
    Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
    • Pilt
    • SKU
    • Rating
    • Hind
    • Ladu
    • Saadavus
    • Lisa korvi
    • Kirjeldus
    • Content
    • Kaal
    • Mõõtmed
    • Additional information
    Click outside to hide the comparison bar
    Võrdlema
    Ostukorv sulge